Een leven opruimen

Verhuizing

Het komt regelmatig voor dat een bepaalde levensfase gepaard gaat met een verhuizing. Ook al is er nog geen directe verhuizing gepland, toch is het goed om al eens te beginnen met het bekijken en uitzoeken van al die spullen die tijdens een leven verzameld zijn. Het kan immers opeens zo ver zijn dat het thuis niet meer gaat.

Mijn werk richt zich op het doorlopen van deze uitzoek-periode. Ik help u met het opruimen, ordenen en wegdoen van spullen. Opruimen in deze fase van je leven is niet simpelweg rommel in dozen doen en bij de stort of de kringloopwinkel achterlaten. Het is het bekijken van je leven aan de hand van alle verzamelde spullen.

Ik maak hier, samen met u, een start mee en help u zolang u daar behoefte aan heeft.

Administratie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u wat hulp nodig heeft om uw administratie op orde te krijgen. Misschien werd dit altijd door iemand gedaan die het nu niet meer doet of wellicht loopt u achter of wordt het allemaal wat veel om bij te houden.

Ik kan u helpen de administratie te ordenen, op te ruimen, mappen in te richten en papieren die weg kunnen op een verantwoorde manier te vernietigen. Als u dat wilt, kan ik u daarna blijven helpen om de administratie op orde te houden.