Over ‘Met wat hulp’

Mijn naam is Marleen Rijnveld. Na een carri√®re van 15 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen besloot ik het roer volledig om te gooien en me te focussen op een andere sector. Ik volgde de hbo opleiding Toegepaste Gerontologie en verdiepte me daarmee in de wereld van de senioren in onze huidige maatschappij. Na mijn diplomering in 2017 startte ik met werken als co√∂rdinator welzijn bij een particuliere woon-zorg-organisatie voor ouderen. ‘Met wat hulp’ is opgericht in de zomer van 2019 naar aanleiding van een aantal hulpvragen op het gebied van zelfstandig wonen op hogere leeftijd.

Opruimen van een leven

Door mijn werk ontdekte ik dat veel ouderen regelmatig moeite hebben met ( helaas vaak noodzakelijk) kleiner gaan wonen. Dit proces van spullen uitzoeken en wegdoen vereist de nodige aandacht. Ik kan u hiermee helpen.

Regelen van aanvragen

Ook het doen van aanvragen bij bijvoorbeeld overheidsinstanties is vaak een lastige procedure. Ik kan u helpen bij het regelen van deze aanvragen en de bijbehorende administratie.